söndag 24 mars 2013

Malte två år.
Min underbara kusin har nu fyllt två år. Det har gått riktigt fort tycker jag, och han lär sig mer och mer för varje gång vi träffas. Jag minns lyckan för två år sedan då jag vaknade på morgonen med ett sms där det stod att vår lilla Malte hade kommit till världen. När jag fick se honom för första gången var han så liten, så liten. Men han höll mitt finger med en stark hand då han sov i min famn. Han var världens bästa lilla barn. Och nu är han världens bästa två-åring.

lördag 16 mars 2013

Bubblor.Idag fick jag gratis såpbubblor av en snäll tjej i en affär. Självklart var jag tvungen att prova dessa när jag kom hem, så till slut var hela mitt rum fyllt med såpbubblor. De är så vackra där de stilla flyter i luften långsamt dalandes ned mot marken... och så pop! är de borta.

Älskling.
Den här lilla killen får egentligen inte ligga i min säng, men nu när gjorde det i alla fall så passade jag på att fånga honom på bild. Man ser det inte på just de här bilderna, men oftast när man försöker få till ett foto med Frasse så blir det bara ett suddigt virrvarr av svart och vitt. Och det är så han ska vara, för annars hade han inte varit Frasse. Min älsklingskille.