torsdag 30 augusti 2012

Foton.Att vara sjuk är en av de tråkigaste saker jag vet. Att leka med mammas kamera är en av de roligaste saker jag vet. När man går runt och försöker välja ut sitt motiv, försöker hitta den vackra sidan av allt runt omkring en. Vilka former, vilka färger, vilket ljus: allt hör ihop och smälter samman i fotografierna. Jag tycker inte om att ändra saker och ting i efterhand i mina foton. Det var så det såg ut när jag tyckte att det var vackert, och det är så jag vill minnas just det ögonblicket. Annars blir det inget riktigt minne för mig. 

Såhär såg jag ut i söndags, och detta var ljuset som fyllde vår lägenhet denna söndagen. Just den dagen hade jag en massa fräknar på kroppen. Lite rufsigt & vågigt hår. Och en kamera i handen. Just den dagen tyckte jag att jag var vacker.

måndag 27 augusti 2012

Snäcka.


Becca Snäcka, min syster, har varit i Stockholm under sommaren. Annars bor hon i Skåne, men i sommar har hon bott hemma på vår gata i stan. Vi har spenderat mycket tid tillsammans, och jag kommer att sakna henne under hösten. Becca är en stor inspirationskälla och har alltid nya idéer & tankar. Ibland har vi olika syn på saker, men oftast så inser vi att det egentligen bara handlar om olika vinklar runt samma åsikt. Jag är övertygad om att vi blev systrar i det här livet för att lära av varandra, men även för att få skratta ordentligt. För det finns ingen som får mig att skratta som Becca.

Soul of Maïa.

De nya yogasmyckena för Soul of Maïa är så underbart vackra. Färgerna lyser upp vilken regnig höstdag som helst och alla hittar sin favorit. Som alltid så har de olika stenarna betydelser och krafter som påverkar oss, men även vår omgivning. Halsbanden har 108 pärlor, så de kan användas vid meditation. Jag är helt kär.